Pronájem výrobního objektu 3600 m², Hrádek nad Nisou

110 000 Kč za měsíc G + spotřeby energií, bez DPH, bez poplatků
MILFAJT REALITY s.r.o.

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Popis nemovitosti

Představuji vám pronájem výrobní haly včetně kanceláří, zázemí a odstavné parkovací plochy, která se nachází v Hrádku nad Nisou.

Hrádek nad Nisou je strategická lokalita z pohledu dostupnosti a to zejména z hlavního tahu mezi Libercem a Děčínem. A stejně tak možnosti napojení do sousedního Německa a Polska. Stejně tak strategicky je umístěn nabízený areál, který je dostupný jak osobní tak nákladní dopravou.
Hrádek je menší město s kompletní občanskou vybaveností a dostatkem pracovní síly na trhu. Areál je pro místní dobře dostupný přímo z centra města.

Nabízené prostory jsou součástí rozlehlého areálu, který slouží jak pro výrobní tak skladovací účely. Nabízená hala včetně prostoru před ní budou od zbytku areálu odděleny plotem a budou využívány samostatně pro účely nájemce.

Celková plocha nabízeného prostoru je přibližně 3.600 m2, kdy cca 1.800 m2 tvoří výrobní hala se zázemím a cca 1.800 m2 je zpevněná plocha před halou určena pro parkování a skladování. Rozměr je přibližně 45 x 40 metrů. Tato plocha je přístupná přímo z komunikace. Celý areál je oplocený a vyhrazený jen nájemci. Prostory jsou napojené na kamerový systém.

Hlavní hala o celkové výměře cca 1.800 m2 nabídne velmi prakticky dělený prostor, který je řešen následovně:
V přední části u vstupu z parkoviště jsou umístěny kancelářské prostory, kde je k dispozici 5 kanceláří o celkové výměře cca 90 m2 (kanceláře 12 - 22 m2). V této části je situováno také zázemí - pánské + dámské umývárny, šatna muži + ženy, WC a další zázemí.
Hlavním prostorem budovy je výrobní hala o výměře cca 1.230 m2, kam je vjezd zajištěn z přední části vraty šírka 3,0 m, výška 3,65 m. Hala je řešena jako otevřený prostor, který je možno dále členit. Aktuálně je například oddělen sklad v jedné části haly.
V zadní části haly jsou příruční menší sklady + výrobní prostory cca 60 m2 a 45 m2.
Prostor je tedy velmi variabilní a můžete ho přizpůsobit pro potřeby své firmy.
Vytápění je řešeno 3 okruhy - plynový kotel v kancelářské části, plynový kotel v části pro výrobní prostory, plynové sahary na hlavní hale.

Prostory jsou volné po dohodě a to nejdříve od 1.11.2024.

S ohledem na rozlehlost a variabilitu nabízené nemovitosti vám velmi rád zašlu veškeré podklady a plány předem před prohlídkou. Stejně tak s vámi rád proberu další doplňující podmínky nájmu.

Budu se těšit na spolupráci.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Ústřední - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Beton, Asfalt
ID nemovitosti 6520
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 3 600 m²
Plocha užitná 3 600 m²
Plocha zastavěná 1 800 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

MILFAJT REALITY s.r.o.

Liberec, nám. Žižkovo 998/5

Zobrazit kompletní nabídku RK

MILFAJT REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist